Hoodia Fogyókúrás Szájspray – Segítség a Fogyáshoz vagy Átverés?

2011. 01. 29

Hoodia Fogyókúrás Szájspray – manapság egyre több reklám hirdeti és ígér éhezés nélküli fogyást általa. De tulajdonképpen mi ez és hogyan működik?

Amikor először hallottam a tévében a „fogyókúrás szájspray” kifejezést, bevallom azonnal csak egy újabb -- embereket átverő -- szenzációt sejtettem mögötte. Jobbnak láttam tehát utánajárni a dolognak…

Kiderült, hogy a szóban forgó szájspray egy olyan növény kivonatát tartalmazza, mely megszünteti az éhségérzetet és ezáltal az étvágytalanság állapotába kerülve nem kívánjuk az ételt és nem eszünk -  azaz fogyhatunk.

Hatóanyaga: Hoodia

A szájspray hatékonyságát egy Nyugat-Afrika és Botswana sivatagos területein élő növénynek -- a Hoodia Gordoniinek -- köszönheti. Európa azóta ismeri, mióta 1937-ben egy holland antropológus az ott vándorló törzsek tanulmányozása közben felfedezte a hoodiát. Ezek az őslakosok már régóta alkalmazták a Hoodiát arra, hogy a hosszú vadászatokra energiával töltődjenek fel, és közben ne érezzenek éhséget vagy szomjúságot.

A gyógynövényen végzett további kutatások kiderítették, hogy azért nem érzünk éhséget a fogyasztása után, mert az azt a jelet továbbítja az agynak, hogy több mint elegendő tápanyag áll rendelkezésre. A növényben található anyagok energetizáló, étvágycsökkentő, sőt kedélyjavító hatással is vannak szervezetünkre.

A kísérletek bizonyítják azt is, hogy elősegíti a zsírlebontást és gyorsítja az anyagcserét.

Alkalmazása

A szájspray a nyálkahártyán keresztül gyorsan és eredményesebben szívódik fel a szervezetbe, mint tablettaként a gyomorban felszívódva. A fogyókúrás táplálékkiegészítők közül azért érdemes talán ezt a fajtát választani, mert gyógynövény mivoltából eredően nem eredményez kellemetlen mellékhatásokat, és használata is egyszerű. Elegendő az étkezés előtt párat a nyelv alá befújni és mire nekifognál az evésnek már nem is leszel igazán éhes. Az előírt adagot viszont így is illik betartani! Ne felejtsd el ugyanis, hogy itt csak hamis teltségérzetről van szó és az egészséged érdekében szükséged van némi valódi táplálékra is!

Mivel mindenki különböző, egyesek gyorsabb, míg mások lassabb fogyást érnek el a spray alkalmazása mellett. Azoknak, akik nem szeretnék visszahízni a leadott kilókat, a lassabb utat ajánlom. A spray rendszeres alkalmazása mellett fontos a szervezet működéséhez elengedhetetlen tápanyag- és folyadékbevitel, valamint a rendszeres testmozgás. Első megérzésem tehát annyiban igaznak bizonyult, hogy önmagában attól, hogy a szánkba fújkálunk a spray-vel, nem fogunk egyből lefogyni.

A Hoodia spray nem csodaszer, de hatékony segítség, könnyítés lehet a fogyókúra során!

Íratkozzon Fel Hírlevelünkre!
Család- és keresztnév: E-mail:
Nem: férfi    
Feliratkozás a heti GyorsFogyokura.net hirlevélre.
Hozzászólások (0)

hozzászólás a Facebookon.

Mi a véleménye ? Szoljon hozzá Ön is: FogyiKlub Belépés
"Hoodia Fogyókúrás Szájspray – Segítség a Fogyáshoz vagy Átverés?" kapcsolódó cikkek
Fogyókúrás Témák
Receptek
Címkékből
Keresés
Keresendő szó:
Regisztráljon a Fogyi Klubba.
Hogy hozzászolhasson cikkekhez, beszélgethessen másokkal, letölthessen táblázatokat és kiegészítő anyagok.
Regisztrált tagoknak belépés:
E-mail:
Jelszó:
 
Legnépszerűbb témák